Yritys

NSA Yhtiöt Oy on Kokkolalainen perheyritys joka toimii kiinteistöalalla kehittäjänä, rakennuttajana ja vuokranantajana.

 

Yritys on perustettu 1992 ja sen toimitilat sijaitsevat Kokkolassa. Yritys toimi alkuvuoteen 2008 saakka NSA-Rakennus Oy Byggnads Ab nimisenä pääasiallisena toimialanaan rakentaminen. Helmikuussa 2008 tehdyllä liiketoimintakaupalla yhtiön rakennusliiketoiminta myytiin Lemminkäinen konserniin kuuluvalle yhtiölle. Tämän jälkeen Yhtiö on jatkanut toimintaansa NSA Yhtiöt Oy nimen alla pääasiallisena toimialanaan liike- toimitila sekä asuntojen rakennuttaminen, kauppa, omistus, hallinta, vuokraus.

 

Tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa tai myynnissä olevat asuntokohteemme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Tarjolla on korkealuokkaisia omistusasuntoja niin kerrostalosta kuin myös rivitaloista.

 

Vuokrattavana yhtiöllä on sekä asunto-, liike- sekä toimistotilaa.  Asuntoja on tarjolla noin 200 kpl m.m. opiskelijoille, ensiasunnon hakijoille sekä myös perheille. Asunnot ovat kaikki erittäin hyväkuntoisia ja ne sijaitsevat joko Kokkolan keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Tilannetta vuokra-asuntopuolella voit seurata näiltä koti-sivuiltamme josta voit myös lähettää asuntohakemuksen sähköisesti.

Liike-, toimi- ja varastotilaa on myös aika-ajoin vuokrattavaksi Kokkolan kaupungin keskustassa. Seuraa tilannetta koti-sivuiltamme.

 

Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin kiinteistöjä koskeviin asioihin. Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköisesti tai tule käymään toimistollamme, jossa osaava henkilöstömme auttavat sinua.

 

 

Katso myös REFERENSSIKOHTEET