Asuntomyynti

Myynnissä olevat laadukkaat asuinkohteemme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Tarjolla on korkealuokkaisia omistusasuntoja niin kerrostaloista kuin rivitaloista.

Kaikki myynnissä tai ennakkovarattavissa olevat kohteemme löydät esiteltynä Asuntohaku sivultamme.

Uuden, rakenteille suunniteltavan tai rakenteilla olevan asunnon ostaminen poikkeaa hieman jo käytetyn asunnon ostamisesta. Tämän sivun vasemmasta palkista löydä Uudisasunnon ostajan oppaan jossa uuden asunnon ostamisen prosessi on kuvattu vaihe vaiheelta.

Meillä on tarjota laadukkaita asuntoja sekä omaan käyttöösi että myös sijoitusasunnoksi. Olisiko sinulla kiinnostusta ryhtyä asuntosijoittajaksi? Lue lisää asuntosijoittamisesta sijoittajan oppaastamme jonka löydät tämän sivun vasemmasta reunasta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää miten voit saada jopa 15 % tuoton omalle sijoituksellesi.

Mikäli löydät mieleisesi myynnissä tai ennakkomarkkinoinnissa olevan asunnon, voit tehdä alustavan varauksen varaa asunto sivujen kautta. Lähetettyäsi varaushakemuksen olen yhteydessä teihin varaukseen liittyen.

Mikäli kyseessä on ennakkomarkkinoinnissa oleva kohde, varauksesta tehdään varaussopimus ja maksetaan 1.000 € varausmaksu. Varaus on kuitenkin peruttavissa siihen saakka kunnes lopullinen kauppakirja allekirjoitetaan. Tämä tapahtuu sen jälkeen kun rakentamispäätös on tehty ja kohteella on RS – valmius. Mikäli varaus perutaan, varausmaksu palautetaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää itse asuntoon tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi