Yritys

NSA Yhtiöt Oy on Kokkolalainen perheyritys joka toimii kiinteistöalalla pääasiassa kehittäjänä, rakennuttajana ja vuokranantajana.

Yhtiö perustettiin Kokkolassa 1992 NSA-Rakennus Oy nimisenä pääasiallisena toimialanaan perinteinen rakennusliiketoiminta jossa painopisteenä oli kuitenkin perustajaurakointi. Helmikuussa 2008 tehdyllä liiketoimintakaupalla yhtiön perinteinen rakennusliiketoiminta myytiin, ja sen myötä yhtiö muutti nimensä NSA Yhtiöt Oy:ksi. Yhtiö on sen jälkeen edelleen toiminut kiinteistöalalla, pääasiallisena toimialanaan liike-, toimitila sekä asuntojen suunnittelu ja kehittäminen, rakennuttaminen, kauppa, omistus, hallinta sekä vuokraus. NSA Konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi toistakymmentä asunto-, sekä kiinteistöosakeyhtiötä. Sisaryhtiö NSA Investment Oy:n on myös merkittävä toimija asunto-, ja kiinteistömarkkinoilla

Tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa tai myynnissä olevat asuntokohteemme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Tarjolla on korkealuokkaisia omistusasuntoja niin kerrostalosta kuin myös rivitaloista.

Vuokrattavana yhtiöllä on sekä asunto-, liike- sekä toimistotilaa.  Asuntoja on tarjolla noin 200 kpl m.m. opiskelijoille, ensiasunnon hakijoille sekä myös perheille. Asunnot ovat kaikki erittäin hyväkuntoisia ja ne sijaitsevat joko Kokkolan keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Tilannetta vuokra-asuntopuolella voit seurata näiltä koti-sivuiltamme josta voit myös lähettää asuntohakemuksen sähköisesti.

Liike-, toimi- ja varastotilaa on myös aika-ajoin vuokrattavaksi Kokkolan kaupungin keskustassa. Seuraa tilannetta koti-sivuiltamme.

Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin kiinteistöjä koskeviin asioihin. Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköisesti tai tule käymään toimistollamme, jossa osaava henkilöstömme auttavat sinua.