Yritys

NSA Yhtiöt Oy on Kokkolalainen perheyritys joka toimii kiinteistöalalla pääasiassa kehittäjänä, rakennuttajana ja vuokranantajana.

Yhtiö perustettiin Kokkolassa 1992 nimellä NSA-Rakennus Oy, pääasiallisena toimialanaan perinteinen rakennusliiketoiminta jossa painopisteenä oli kuitenkin perustajaurakointi. Helmikuussa 2008 tehdyllä liiketoimintakaupalla yhtiön perinteinen rakennusliiketoiminta myytiin, ja sen myötä yhtiö muutti nimensä NSA Yhtiöt Oy:ksi. Yhtiö on sen jälkeen edelleen toiminut kiinteistöalalla pääasiallisena toimialanaan liike-, toimitila sekä asuntojen suunnittelu ja kehittäminen, rakennuttaminen, kauppa, omistus, hallinta sekä vuokraus. NSA Konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi tytäryhtiö NSA Invest Oy jonka alaisuudessa on konsernin vuokrausliiketoiminta. Tytäryhtiö omistaa ja hallinnoi toistakymmentä asunto-, sekä kiinteistöosakeyhtiötä.

Tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa tai myynnissä olevat asuntokohteemme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Tarjolla on korkealuokkaisia omistusasuntoja niin kerrostaloista kuin rivitaloistakin.

Vuokrattavana yhtiöllä on sekä asunto-, liike- sekä toimistotilaa. Yhteensä asuntoja on noin 200 vuokrattavana esimerkiksi opiskelijoille, ensiasuntoa hakeville sekä perheille. Asunnot ovat kaikki hyväkuntoisia ja ne sijaitsevat joko Kokkolan keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Tilannetta vuokra-asuntopuolella voit seurata näiltä kotisivuiltamme, mistä voit myös lähettää asuntohakemuksen sähköisesti.

Liike-, toimi- ja varastotilaa on myös aika-ajoin vuokrattavana Kokkolan kaupungin keskustassa. Seuraa tilannetta kotisivuiltamme.

Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin kiinteistöjä koskeviin asioihin. Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköisesti tai tule käymään toimistollamme, jossa osaava henkilöstömme auttaa sinua.