Yritys

NSA Yhtiöt Oy on Kokkolalainen perheyritys joka toimii kiinteistöalalla pääasiassa kehittäjänä, rakennuttajana ja vuokranantajana.

Yhtiö perustettiin Kokkolassa 1992 nimellä NSA-Rakennus Oy, pääasiallisena toimialanaan perinteinen rakennusliiketoiminta jossa painopisteenä oli kuitenkin perustajaurakointi. Helmikuussa 2008 tehdyllä liiketoimintakaupalla yhtiön perinteinen rakennusliiketoiminta myytiin, ja sen myötä yhtiö muutti nimensä NSA Yhtiöt Oy:ksi. Yhtiö on sen jälkeen edelleen toiminut kiinteistöalalla pääasiallisena toimialanaan liike-, toimitila sekä asuntojen suunnittelu ja kehittäminen, rakennuttaminen, kauppa, omistus, hallinta sekä vuokraus. NSA Konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi toistakymmentä asunto-, sekä kiinteistöosakeyhtiötä. Sisaryhtiö NSA Investment Oy on myös merkittävä toimija asunto-, ja kiinteistömarkkinoilla.

Tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa tai myynnissä olevat asuntokohteemme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Tarjolla on korkealuokkaisia omistusasuntoja niin kerrostaloista kuin rivitaloistakin.

Vuokrattavana yhtiöllä on sekä asunto-, liike- sekä toimistotilaa. Yhteensä asuntoja on noin 200 vuokrattavana esimerkiksi opiskelijoille, ensiasuntoa hakeville sekä perheille. Asunnot ovat kaikki hyväkuntoisia ja ne sijaitsevat joko Kokkolan keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Tilannetta vuokra-asuntopuolella voit seurata näiltä kotisivuiltamme, mistä voit myös lähettää asuntohakemuksen sähköisesti.

Liike-, toimi- ja varastotilaa on myös aika-ajoin vuokrattavana Kokkolan kaupungin keskustassa. Seuraa tilannetta kotisivuiltamme.

Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin kiinteistöjä koskeviin asioihin. Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköisesti tai tule käymään toimistollamme, jossa osaava henkilöstömme auttaa sinua.