Asunto Oy Wanha Meijeri, Kokkola

Uusi asuinalue muodostuen laadukkaista kerrostalo-, sekä loftasunnoista on valmistunut Kokkolan Torkinmäelle. Alue tarjoaa viihtyisät puitteet luonnonläheiseen asumiseen kivenheiton päässä keskustasta. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. Centria ammattikorkeakoulun kampusalue, vasta valmistunut yhdistelmäkoulu sekä uusi lähiliikuntapuisto jossa on mahdollista harrastaa monenlaista liikuntaa.

Vanhan meijerirakennuksen ainutlaatuista tunnelmaa avarissa loft-asunnoissa.

As Oy Wanha Meijeri on nimensä mukaisesti entiseen meijerirakennukseen toteutettu 2 -kerroksinen, loft asunnoista muodostuva ainutlaatuinen kohde joka sijoittuu samaan pihapiiriin As Oy Meijerinkulman sekä As Oy Meijerinpihan kanssa. Rakennus on uusittu kokonaan vanhaa tiilistä meijerirakennusta kunnioittaen, eli rakennuksen talotekniikka sekä huoneistojen varustelu on täysin uudistuotantoa vastaava . Pääosa toisen kerroksen asunnoista ovat sisätiloiltaan korkeita asuntoja joissa makuuhuone sijoittu huoneistoon parvelle.

Valmistumisaika: 9/2019
Huoneistokoot: 46.5–53.5 m²

Ladattavat aineistot

Asunto Oy Wanha Meijeri - Esite Asunto Oy Wanha Meijeri - Huoneistopohjaesite

Kodin Laaturatkaisut.

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, korkeaan laatuun sekä kestäviin ekoloisiin ratkaisuihin. Tämä näkyy myös Wanhan Meijerin huoneistoissa. Kaikki huoneistot ovat varustettuja:

  • Lasitetuilla parvekkeilla
  • Pääosalla huoneistoista lisäksi lasiliukuovet parvekkeelle
  • Integroiduilla kodinkoneilla
  • Vesikiertoinen lattialämmitys joka antaa asumismukavuutta ja samalla helpottaa kalustamista kun seinillä ei ole pattereita.
  • Vinyylilankku-, tai laminaattilattiat.
  • Energiaa säästävä huoneistokohtainen ilmastointi lämmön talteenotolla.
  • Suora kulku kellarin parkkihallista hissillä kerroksiin.