Asunto Oy Marinan Portin Kapteeni

Paikkasi Auringossa !

Marina Portin Kapteenin huoneistot luovutettiin osakkaille 17.5.

As Oy Marinan Portin Kapteenin rakentaminen aloitettiin alkuvuodesta 2023. Rakennustyöt työmaalla ovat edenneet aikataulun mukaisesti ja kohde valmistui aikataulussa.

Tällä hetkellä kohteen huoneistoista on myyty noin 60 %. Nyt on oiva hetki hankkia itsellesi oma lomakoti joko omaan käyttöön tai sijoitukseksi. Tai miksi ei molemmiksi! Voit tehdä huoneiston varauksen suoraan kotisivultamme sähköisesti. Tehtyäsi varauksen olen yhteydessä teihin mahdollisiin kysymyksiin sekä varsinaisen rakentamisvaiheen kauppakirjaan liittyen.

Marinan Portti – upeat näkymät suoraan merelle!

Kalajoki on aina houkutellut matkailijoita upeine hiekkarantoineen ja auringonlaskuineen. Tänä päivänä palvelutarjonta on ympärivuotistunut ja monipuolistunut ja luonnon tarjoamia loistavia puitteita täydentävät laadukkaat palvelut. Marinan Portin Kapteeni tarjoaa laadukasta majoitusta erinomaisella sijainnilla meren ja hiekkarannan tuntumasta.

Merimaisema on ollut Marinan Portin Kapteenin suunnittelutyössä merkittävänä lähtökohtana. Huoneistot on suunniteltu niin, että lähes kaikista asunnoista on näkymä merelle ja omalta parvekkeeltasi voit ihailla Kalajoen upeita auringonlaskuja. Panostamme laatuun ja suunnittelemme huoneistot mutkatonta vapaa-ajanviettoa silmällä pitäen.

Marinan Portti sijoittuu uudelle Marinan alueelle, joka sijaitsee arvostetun Kalajoen golfkentän, ulkoilureittien sekä muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Talon ensimmäisestä kerroksesta tulee löytymään tilat esimerkiksi kahvilalle tai ravintolalle. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Seikkailupuisto Pakka, Vesipuisto Jukupark, kuntosaleja, Kohtaamispaikka Loisto sekä monipuoliset ravintolapalvelut. Marinan Portin välittömään läheisyyteen nousee lähitulevaisuudessa Kalajoen Marina – upea merellinen olohuone.

Kapteeni käsittää 42 asuntoa ja 2 liike-/toimitilaa. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 28 – 67 m2 välillä, joten kohteesta tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia, uniikkeja asuntoja hyvillä huoneistopohjilla. Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 22, joista 11 ovat osakashallintaan myytäviä autokatospaikkoja ja 11 taloyhtiön yhteiskäytössä olevia lämmityspaikkoja.

Suurimmalla osalla, eli kaikilla meren suuntaan olevilla asunnoilla on lasitettu parveke. Kohteessa on lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys sekä ilmastointijärjestelmä jossa on viilennystoiminto. Nämä yhdessä korkealuokkaisten sisustusmateriaalien kanssa takaavat huoneistojen asumismukavuuden. Halutessasi voit myös viimeistellä huoneistosi Laatukalusteen tarjoamalla sisustuspaketilla.

Marinan Portin huoneiston voit laittaa kätevästi myös vuokra-välitykseen poolioperaattorin kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa.

Kysy lisää Marinan Portin Kapteenin huoneistoista!

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden(a)nsa.fi

Asumisen laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Marinan Portin Kapteenissa Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla jossa myös viilennys.
  • Integroidut laadukkaat kodinkoneet
  • Vinyylilankkulattiat sekä laadukkaat materiaalit ja varusteet