Asunto Oy Pormestarinkulma

Idyllinen vanhakaupunki Neristan kutsuu !

Kokkolan vanhakaupunki Neristan on yksi maamme yhtenäisimpiä ja laajimpia säilyneitä puukaupunkeja. Asemakaava on 1650-luvulta. Se kattaa 12 korttelia, joissa on satoja puutaloja ja piharakennuksia. Näistä vanhimmat ovat 1600-luvulta. Vuosisatojen aikana Neristanin ilmettä ovat muokanneet niin maankohoaminen, tulipalot kuin myös kaupungin kehittyminen ja rakentavan ihmisen sinnikkyys.

Pormestarinkulma on uusi juuri valmistunut rakennuskohde Neristanissa – aivan Kokkolan keskustan tuntumassa. Pormestarinkulma edustaa monella tapaa uniikkiaja korkeatasoista asumisen muotoa Kokkolassa. Taloyhtiö on myös edistyksellinen ja ympäristöystävällinen, mm. yhtiö tarjoaa asukkaiden yhteiskäyttöön sähköauton.

Taloyhtiö joka käsittää 22 asuntoa ja yhden liiketilan. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 20 – 88 m2 välillä, joten kohteesta tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia, uniikkeja asuntoja hyvillä huoneistopohjilla. Varsinkin ylimmän kerroksen asunnot ovat erikoisia huonekorkeutensa sekä lyhtyjensä ansiosta.

Isoimmissa asunnoissa on isot lasitetut parvekkeet ja pienimmissä ranskalainen parveke. Kohteessa on vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla sekä lisäksi korkealuokkaiset sisustusmateriaalit.

Kohteen rakentaminen on edennyt hyvin aikataulun mukaisesti ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan asuntoihinsa Joulukuun alussa. Muutamia asuntoja on edelleen vapaana.

Vapaana olevan huoneiston varauksen voit edelleen tehdä sähköisesti suoraan asuntoluettelon kautta. Tehtyäsi varauksen olen yhteydessä sinuun mahdollisiin lisäkysymyksiin ja kauppakirjoihin liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän kohteeseen tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden(a)nsa.fi

 

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pormestarinkulmassa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Parkettilattiat sekä laadukkaat materiaalit ja varusteet
  • Asukkaat voivat hyödyntää yhteiskäytössä olevaa taloyhtiön sähköautoa, jonka voi varata applikaation kautta.