Asunto Oy Pormestarinkulma

Idyllinen vanhakaupunki Neristan kutsuu !

Kokkolan vanhakaupunki Neristan on yksi maamme yhtenäisimpiä ja laajimpia säilyneitä puukaupunkeja. Asemakaava on 1650-luvulta. Se kattaa
12 korttelia, joissa on satoja puutaloja ja piharakennuksia. Näistä vanhimmat ovat 1600-luvulta. Vuosisatojen aikana Neristanin ilmettä ovat muokanneet niin maankohoaminen, tulipalot kuin myös kaupungin kehittyminen ja rakentavan ihmisen sinnikkyys.

Pormestarinkulma on uusi rakennuskohde Neristanissa – aivan Kokkolan
keskustan tuntumassa. Pormestarinkulma edustaa monella tapaa uniikkia
ja korkeatasoista asumisen muotoa Kokkolassa.

Taloyhtiö joka käsittää 22 asuntoa ja yhden liiketilan. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 20 – 88 m2 välillä, joten kohteesta tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia, uniikkeja asuntoja hyvillä huoneistopohjilla. Varsinkin ylimmän kerroksen asunnot ovat erikoisia huonekorkeutensa sekä lyhtyjensä ansiosta.

Osassa asuntoja on mm. lasitettu parveke ja osassa ranskalainen parveke. Kolmannen kerroksen asuntojen kerroskorkeudet ovat yli kolme metriä. Kohteessa on vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit.

Kohteen arkelogiset tutkimukset on nyt saatu päätökseen ja varsinainen rakentaminen on aloitettu. Näin ollen tämä ainutlaatuinen kohde valmistuu lokakuussa 2021.

Huoneiston ennakkovarauksen voit edelleen tehdä sähköisesti suoraan asuntoluettelon kautta, eli sinun ei tarvitse itse tulla käymään toimistollamme. Tehtyäsi varauksen olemme yhteydessä sinuun joko puhelimitse tai sähköpostitse itse varaussopimukseen liittyen. Lopulliset kauppakirjat tehdään Lokakuun aikana kun kohde on saanut RS valmiuden.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän kohteeseen tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi

 

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pormestarinkulmassa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Parkettilattiat sekä laadukkaat materiaalit ja varusteet
  • Asukkaat voivat hyödyntää yhteiskäytössä olevaa taloyhtiön sähköautoa, jonka voi varata applikaation kautta.