Pikiruukin Luotsi

Luonto ja Meri käden ulottuvilla

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, jonne lähivuosien aikana tuleen nousemaan yhteensä kolme 12 kerroksista kerrostaloa. Ensimmäinen kerrostalo, As Oy Pikiruukin Loiste valmistui keväällä 2021. Nyt myös seuraavan kerrostalon, As Oy Pikiruukin Luotsin rakentaminen on aloitettu. Upea 12-kerroksinen kerrostalo tulee käsittämään yhteensä 56 kodikasta ja korkealuokkaista asuntoa kokoluokassa 34-134 m2.

Taloista tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä huoneistopohjilla, joista varsinkin ylemmiltä kerroksilta avautuu hulppea merinäköalat.

Loiste 3 H + KT 82,5 m2

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Tekemällä asuntokauppasi ajoissa pääset vaikuttamaan asunnon useisiin sisustusmateriaalivaihtoehtoihin. Alueen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilumahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Luotsin asunnot ovat nyt myytävissä, lisätietoa löydät kohteen sivuilta.

Vaikka etsimääsi asuntotyyppiä ei enää olisi vapaana huoneistolistauksessa, kannattaa silti ottaa yhteyttä meihin varataksesi asunnon seuraavasta talosta.