Pikiruukin Alue

Luonto ja Meri käden ulottuvilla

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, jonne lähivuosien aikana tuleen nousemaan yhteensä kolme 12 kerroksista tornitaloa. Ensimmäinen, As Oy Pikiruukin Loiste valmistui keväällä 2021. Seuraavan taloyhtiön As Oy Pikiruukin Luotsin rakentaminen aloitettiin samassa yhteydessä ja se valmistuu alkuvuodesta 2023. Viimeisen tornin, As Oy Pikiruukin Laineen ennakkomarkkinointi alkaa vuodenvaihteen tienoilla ja suunniteltu rakentamisen aloitus on kesällä 2022.

Taloista tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä huoneistopohjilla, joista varsinkin ylemmiltä kerroksilta avautuu hulppea merinäköalat.

Loiste 3 H + KT 82,5 m2

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Tekemällä asuntokauppasi ajoissa pääset vaikuttamaan asunnon useisiin sisustusmateriaalivaihtoehtoihin. Alueen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilumahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Alueen toisen kerrostalon, Luotsin asunnot ovat nyt myytävissä, lisätietoa löydät kohteen sivuilta.

Vaikka etsimääsi asuntotyyppiä ei enää olisi vapaana huoneistolistauksessa, kannattaa silti ottaa yhteyttä meihin varataksesi asunnon seuraavasta talosta.