Pikiruukin Alue

Luonto ja Meri käden ulottuvilla

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, jonne lähivuosien aikana tulee nousemaan yhteensä kolme 12-kerroksista tornitaloa. Ensimmäinen niistä, As Oy Pikiruukin Loiste, valmistui keväällä 2021. Seuraavan taloyhtiön As Oy Pikiruukin Luotsin rakentaminen aloitettiin samassa yhteydessä ja se valmistui alkuvuodesta 2023. Viimeisen tornin As Oy Pikiruukin Laineen suunniteltu rakentamisen aloitus oli kesällä 2022.

Taloista löytyy sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä huoneistopohjilla, joista varsinkin ylemmistä kerroksista avautuu hulppeat merinäköalat.

Loiste 3 H + KT 82,5 m2

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Tekemällä asuntokauppasi ajoissa pääset vaikuttamaan asunnon useisiin sisustusmateriaalivaihtoehtoihin. Alueen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, urheilumahdollisuuksia, päiväkoti ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Alueen toisen kerrostalon Luotsin asunnot ovat nyt myytävissä, lisätietoa löydät kohteen sivuilta.

Vaikka etsimääsi asuntotyyppiä ei enää olisi vapaana huoneistolistauksessa, kannattaa silti ottaa yhteyttä meihin varataksesi asunnon seuraavaksi rakentuvasta talosta.