Beckbrukets område

Naturen och Havet inom räckhåll !

På Beckbrukets högsta punkt, nästintill havet, kommer ett bostadskomplex bestående av tre stycken 12-tornshus att uppföras under de närmaste åren. Det första huset, Bostads Ab Beckbrukets Glans blev klar våren 2021. Samtidigt påbörjades byggandet av det följande huset Beckbrukets Lots. Förhandsmarknadsföringen av det sista huset , Beckbrukets Våg inleds vid årsskiftet och planerad byggstart för det är sommaren 2022.

Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna på de övre våningarna kommer att ha en fantastisk havsutsikt

Loiste 3 H + KT 82,5 m2

Alla bostäder har bl.a. inglasad balkong, vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial. Genom att göra din bostadsaffär i god tid kommer du även att kunna påverka valet  av inredningsmaterialen i din bostad, där vi redan som standard erbjuder flera inredningsalternativ. För övrigt finns det i närområdet gott om parker, ett flertal områden och anläggningar för utövande av olika sporter samt daghem och skola. Och även centrum ligger bara ett stenkast bort. 

Du kan bekanta dig med de återstående bostädernas i Bo Ab Beckbrukets Lots här

Trots att den typ av bostad som intresserar dig inte för tillfället finns ledig, lönar det sig att ändå att kontakta oss, så kan du ställa dig i kön för att reservera bostaden i det följande byggskedet.