Bostadsförsäljning

Våra kvalitativa bostäder befinner sig alltid på de bästa områdena i stan. Vi erbjuder högklassiga bostäder i både våningshus och radhus. Oberoende om det är fråga om att köpa ett hem åt dig själv eller en placeringsbostad, så har vi alltid nåt att erbjuda dig.

Alla våra bostadsprojekt som är till försäljning eller under förhandsmarknadsföring hittar du presenterade under sidan Bostadssökning.

Köp av en ny bostad i ett bostadskomplex som är under planering, under byggnad eller just blivit klart, avviker ganska märkbart från att köpa en begagnad bostad. I köparens guide som du hittar i denna sidas vänstra spalt, hittar du en steg för steg beskrivning hur köpet av en ny bostad går till.

Har du funderat på att bli bostadsplacerare men inte riktigt vet vad det innebär. I placerarens guide som du även hittar i spalten till vänster hittar du information över vad bostadsplacerande innebär och hur du skall bli bostadsplacerare.

Om du blir intresserad av en bostad kan du göra en preliminär reservering på reservera bostad sidan. Efter att ha mottagit er reserveringsansökan kontaktar jag er för mera information angående reserveringen.

Om det är frågan om ett objektet som är under förhandsmarknadsföring uppgör ett reserveringsavtal samt inbetalas en reserveringsavgift på 1.000 €. Reserveringsavtalet kan annulleras fram till det att det slutgiltiga köpeavtalet undertecknats. Detta sker efter att byggbeslut blivit tagen och bostadsbolaget har undertecknat ett RS avtal med banken. Ifall reserveringen annulleras, återbetalas reserveringsavgiften.

Om du har frågor angående bostäderna eller nåt annat, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi