Bostads Ab Beckbrukets Lots

Naturen och havet inom räckhåll

På Beckbrukets högsta punkt, nästintill havet, kommer ett bostads-komplex bestående av tre stycken 12-våningshus att uppföras under de närmaste åren. Det första höghuset, Bostads Ab Beckbrukets Glans är redan färdigt och invånarna flyttade in i bostäderna våren 2021. 

Byggandet framskrider !

Nu har byggandet av det följande huset Bostads Ab Beckrukets Lots påbörjats och framskrider enligt plan. Det magnifika 12-våningshuset kommer att bestå av totalt 56 hemtrevliga och högklassiga bostäder, vilka finns i olika storlekar allt emellan 34-133,5 m2. Bostäderna, vars efterfrågan har varit mycket bra, kommer preliminärt att vara inflyttningsklara i början av 2023.

Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna från våning 5 och uppåt kommer att ha en fantastisk havsutsikt. I anslutning till huset byggs dessutom en parkeringsanläggning från vars nedre plan det kommer att finnas en täckt passage till huset trapphus. Bilhallsplatserna på nedre plan säljs som skilda aktier, medan bilplatserna på parkerings-anläggningens övre plan kommer att vara hyresplatser i bolagets ägo.

Alla bostäder har bl.a. inglasad balkong, vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial. Genom att göra din bostadsaffär i god tid kommer du även att kunna påverka valet  av inredningsmaterialen i din bostad, där vi redan som standard erbjuder flera olika inredningsalternativ.

För övrigt finns det i närområdet gott om parker, ett flertal områden och anläggningar för utövande av olika sporter samt daghem och skola. Och även centrum ligger bara ett stenkast bort. 

För tillfället är nästan 95 % av bostäderna sålda , men ännu finns det några lediga bostäder av olika storlekar i olika våningar.

Du kan ännu förhandsreservera din bostad antingen elektroniskt direkt via bostadsförteckningen eller genom att kontakta mig via mail eller telefon. Efter att jag mottagit din reservering kontaktar jag dig angående själva köpebrevet.

Om du har frågor angående detta objekt, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 040 6868139
tarja.hulden@nsa.fi


 

 

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Beckbrukets Lots. Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Inglasade balkonger
  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • De större bostäderna är utrustade med Bora Basic, keramisk induktionshäll med integrerad ångutsug.
  • Glasvägg och- dörr mellan bastu och badrum
  • Skyddad passage från Parkeringshallen direkt till husets trapphus