Nyhetsbrev

Bostads Ab Beckbrukets Glans

Naturen och Havet inom räckhåll !

På Beckbrukets högsta punkt, nästintill havet, kommer ett bostadskomplex bestående av tre stycken 12-våningshus att uppföras under de närmaste åren. Byggandet av det första höghuset, Bostads Ab Beckbrukets Glans, är planerad att inledas redan i sommar.  Det magnifika 12-våningshuset kommer att bestå av totalt 57 hemtrevliga och högklassiga bostäder, vilka finns i olika storlekar allt emellan 34-133,5 m2.

Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna på de övre våningarna kommer att ha en fantastisk havsutsikt

Alla bostäder har bl.a. inglasad balkong, vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial. Genom att reservera din bostad i god tid kommer du även att kunna påverka valet  av inredningsmaterialen i din bostad, där vi redan som standard erbjuder flera inredningsalternativ. För övrigt finns det i närområdet gott om parker, ett flertal områden och anläggningar för utövande av olika sporter samt daghem och skola. Och även centrum ligger bara ett stenkast bort. 

Objektet är i förhandsmarknadsföringsskede så alla uppgifter är preliminära. Byggbeslut görs senare på basen av förhandsreserveringarna.

Trots att en bostad skulle vara märkt reserverad i bostadstabellen, lönar det sig att ändå att kontakta oss, så kan du ställa dig i kön för att reservera bostaden i fall den nuvarande reserveraren av nån anledning skulle annullera sin reservering.

Bostadsstorlekar: 15–133.5 m²

Nerladdbart material

Bostads Ab Beckbrukets Glans - Broschyr Bostads Ab Beckbrukets Glans - Våningsbottnar Bostads Ab Beckbrukets Glans - Bostadsbottnar Bostads Ab Beckbrukets Glans - 3D animationsbilder

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Beckbrukets Glans. Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Inglasade balkonger
  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • De större bostäderna är utrustade med Bora Basic, keramisk induktionshäll med integrerad ångutsug.
  • Glasvägg och- dörr mellan bastu och badrum
  • Skyddad passage från Parkeringshallen direkt till husets trapphus