Asunto Oy Hickarön Helmi

Home By the Sea

Laadukasta ympärivuotista asumista !

Järvimaisema on ollut Hickarön suunnittelutyössä merkittävänä lähtökohtana. Huoneistot on suunniteltu niin, että kaikista on näkymä Öjanjärvelle ja omalta parvekkeelta voit ihailla sekä upeita auringonnousuja että laskuja. Panostamme laatuun ja olemme suunnitelleet huoneistot mutkatonta ympärivuotista asumista silmällä pitäen.

Linkki Hickarön Esittelyvideoon

Hickarön Helmi on ensimmäinen kahdesta ympärivuotisia lomahuoneistoja käsittävästä taloyhtiöstä jotka tulevat sijoittumaan Hickarön saarelle, kuuluisan seitsemän sillan tien varrelle, noin kuuden kilometrin päähän Kokkolan keskustasta etelään. Saarella on aikaisemmin sijainnut kuuluisa Hickarö Beach Ravintola ja Motelli, joka eli kukoistusaikaansa 1970-90 luvulla. Kyseinen toiminta tuli kuitenkin tiensä päähän ja rakennukset purettiin vuonna 2018. Tilalle on nyt kuitenkin tulossa kokonaisuus joka näiden kahden taloyhtiön lisäksi tulee koostumaan saunamaailmasta, konferenssitiloista sekä ravintolasta. Saunamaailma sekä ravintolaosion omistajaksi ja toimijaksi on tulossa itsenäinen yrittäjä jolla on pitkä kokemus alalta. Tavoitteena on tarjota sekä monipuolista, ympärivuotista palvelua niin alueen asukkaille, kun vieraileville yksityis-, ja yritysasiakkaille .

As Oy Hickarön Helmi muodostuu kolmikerroksisesta kaarevasta rakennuksesta, joka käsittää 22 asuntoa. Huoneistojen kokoluokat vaihtelevat 32 – 97 m2 välillä, joten kohteesta tulee löytymään sekä pienempiä että suurempia, uniikkeja asuntoja hyvillä huoneistopohjilla. Autopaikkoja on yhteensä 26, joista 7 ovat osakashallintaan myytäviä autokatospaikkoja, osakashallintaan myytäviä lämmityspaikkoja 16 sekä vieraskäyttöön 3 lämmityspaikkaa. Tämän lisäksi taloyhtiöiden yhteisestä venelaiturista on mahdollisuus ostaa oma laituripaikka veneelle.

Kaikilla huoneistoilla on lasitettu parveke järvelle päin. Kohteessa on lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu ilmastointi. Nämä yhdessä korkealuokkaisten sisustusmateriaalien kanssa takaavat huoneistojen asumismukavuuden. Lisäoptiona myös mahdollisuus huoneistokohtaiseen jäädytykseen. Halutessasi voit myös viimeistellä huoneistosi Laatukalusteen tarjoamalla sisustuspaketilla.

Hickarön huoneiston voit laittaa kätevästi myös vuokra-välitykseen alueen yrittäjän kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa.

Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja voit helposti ennakko-varata huoneistosi kotisivujemme kautta. Saatuani varauspyyntösi, olen yhteydessä teihin varsinaisen varaussopimukseen liittyen.

Kysy lisää Hickarön Helmen huoneistoista!

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden(a)nsa.fi

Valmistumisaika: 30.11.2025
Huoneistokoot: 32–97.5 m²

Ladattavat aineistot

Esite - Asunto Oy Hickarön Helmi Hinnasto

Asumisen laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Hickarön Helmessä. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
  • Integroidut laadukkaat kodinkoneet
  • Vinyylilankkulattiat sekä laadukkaat materiaalit ja varusteet