Bostads Ab Hickarös Pärla

Home by the Sea

Högklassigt året om boende!

Sjön och solen har varit en viktig utgångspunkt vid planeringen Hickarö. Den sjönära naturen och årstidernas växlingar utgör en integrerad del av stämningen och arkitekturen i Hickarö. Lägenheterna har planerats så att alla lägenheter har utsikt över Öjasjön och från den egna balkongen kan du beundra både de fantastiska solupp- och nedgångarna. Vi satsar på kvalitet och planerar lägenheterna med tanke på en okomplicerad boende året om.

Länk till Hickarös Youtube video

Hickarös Pärla är det första av de två bostadsbolag som kommer att byggas på ön Hickarön, invid den berömda sju broarnas väg, cirka 6 kilometer söder om Karleby centrum. På platsen har tidigare funnits den berömda restaurangen och motellet Hickarö Beach, som hade sin glansperiod på 1970 – 90 talet. Verksamheten och byggnaderna kom dock till sin ände år 2018 och två år senare revs byggnaderna. Men nu kommer området att få ett helt nytt efterlängtat liv, i form av en helhet som förutom lägenhetsbyggnaderna även kommer att omfatta en bastuvärld, konferensutrymmen samt restaurang. Verksamheten i dessa kommer att ägas och drivas av en företagare med lång erfarenhet inom branschen, och den kommer att innefatta olika typer av tjänster både för affärs-och fritidsverksamhet.

Hickarös Pärla består av en böjd byggnad i tre våningar omfattande 22 lägenheter i olika storlekar. Lägenheter finns i storlekar mellan 34 – 97 m2 så det kommer att finnas ett bra urval i olika storlekar med bra planlösningar. Bostadsbolaget har sammanlagt 26 bilplatser av vilka 7 är biltaksplatser som säljs åt aktionärer, 16 bilvärmeplatser som säljs åt aktionärer, samt 3 bilvärmeplatser i bolagets ägo som gästplatser. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att köpa sig en båtplats från bostadsbolagens gemensamma brygga. Byggnaderna kommer att värmas med jordvärme.

Alla lägenheter har en inglasad balkong med utsikt över Öjasjön. Lägenheterna är utrustade med vattenburen golvvärme, lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning. Som option kan även kylning fås. Tillsammans med högklassiga material garanteras trivseln i lägenheterna. Du kan även färdigställa din lägenhet med det kompletta inredningspaket som Laatukaluste Oy erbjuder.

Din lägenhet i Hickarös Pärla kan du också behändigt hyra ut via företagaren på området. Du kan själv bestämma i vilken utsträckning du använder din lägenhet för din semester. Under resten av tiden kan du tjäna in hyresintäkter.

Lägenheterna lanseras nu för förhandsmarknadsföring. Du kan förhandsreservera din bostad elektroniskt via vår hemsida. Efter reserveringen kontaktar vi er angående reserveringsavtalet mm.

Fråga mig gärna om lägenheterna i Hickarös Pärla !

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare

tel. 040 6868139
tarja.hulden(a)nsa.fi

Färdigställande: 30.11.2025
Bostadsstorlekar: 32–97.5 m²

Nerladdbart material

Broschyr - Bostads Ab Hickarös Pärla Prislista

Kvalitestslösningar för boende !

Vi vill satsa på bekvämlighet, kvalitativa-, men även ekologiska lösningar. Detta syns tydligt även i Hickarös Pärlas lösningar. Alla lägenheter har som standard:

  • Vattenburen golvärme, vilket innebär att det inte finns störande värme-element på väggarna.
  • Energisnål lägenhetsspecifik ventilation med värmeåtervinning.
  • Kvalitativa integrerade hushållsmaskiner med hög energiklass.
  • Golven är belagda med vinylplanka och även övrig inredningsmaterial är av högsta kvalitet
  • Möjlighet att utnyttja tjänster vid uthyrning av lägenheten helt - eller deltids