Asunto Oy Pikiruukin Laine

Rakentamispäätös kesällä 2024 !

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, joka valmistuessaan tulee käsittämään yhteensä kolme 12 kerroksista tornitaloa. Ensimmäinen talo, As Oy Pikiruukin Loiste, valmistui keväällä 2021 ja helmikuussa 2023 valmistui seuraava Asunto Oy Pikiruukin Luotsi. Kolmannen ja viimeisen tornitalon Asunto Oy Pikiruukin Laineen huoneistot ovat olleet varattavissa nyt jonkin aikaa.

Viimeisen tornitalon rakentaminen oli suunniteltu aloitettavaksi viime syksynä. Haastava markkinatilanne johti kuitenkin siihen että varausastetta ei saatu pidettyä sillä tasolla että rakentamispäätös olisi voitu tehdä. Tämän johdosta olemme päättäneet siirtää rakentamispäätöksen tekemistä tälle kesälle, jolloin toivon mukaan markkinatilannenäkymät olisivat suotuisampia.

Kaikesta huolimatta olemme vakuuttuneita siitä että tämän ainutlaatuisen asuinalueen rakentaminen tullaan saattamaan päätökseen. Kohteen infra pysäköintitaloineen ovat jo valmiina odottamassa kohteen käynnistymistä. Ennakkovarauksia on tällä hetkellä vajaat 40 % joten tarvitaan vielä 5-10 varausta lisää jotta kohteen rakentamispäätös voidaan tehdä . Varaamalla asuntonne nyt voitte osaltanne varmistaa kohteen käynnistymisen. Upea 12-kerroksinen tornitalo tulee käsittämään yhteensä 56 kodikasta ja korkealuokkaista asuntoa kokoluokassa 34-134 m2. Huoneistojen arvioitu valmistuminen alkuvuodesta 2026.

Luonto ja meri käden ulottuvilla

Talosta löytyy sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä pohjaratkaisulla, ja jo viidennen kerroksen asunnoista avautuu hulppeat merinäköalat. Talon yhteydessä on myös Luotsin kanssa yhteinen pysäköintitalo, joka on kahdessa tasossa. Pysäköintirakennuksen alatason katetut autopaikat myydään osakashallintaan, kun taas pysäköintirakennuksen ylätasolla olevat avopaikat ovat yhtiön hallinnassa olevia vuokrapaikkoja. Lisäksi tarjolla on myös autokatospaikkoja osakashallintaan

Laadukkaita asuntoja luonnon keskellä.

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Varaamalla asunnon hyvissä ajoin pääset myös vaikuttamaan asuntosi sisustusmateriaaleihin sekä varusteluun. Tarjoammekin tähän useita vaihtoehtoisia värimaailmoja.

Laineen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilu- sekä harrastelumahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Huoneiston ennakkovarauksen voit edelleen tehdä sähköisesti suoraan asuntoluettelon kautta. Tehtyäsi varauksen olemme yhteydessä sinuun joko puhelimitse tai sähköpostitse itse varaussopimukseen liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän kohteeseen tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden@nsa.fi

 

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pikiruukin Laineessa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Lasitetut parvekkeet
  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Asunnoissa joissa on keittiösaareke, ne ovat varustettuja laadukkaalla Bora keittiöinduktiotaso - höyrynpoistoyhdistelmällä
  • Saunan ja pesuhuoneen välillä lasiseinä