Asunto Oy Pikiruukin Laine

Rakentaminen alkaa syksyllä 2023 !

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, joka valmistuessaan käsittää yhteensä kolme 12 kerroksista tornitaloa. Ensimmäinen talo, As Oy Pikiruukin Loiste, valmistui keväällä 2021 ja nyt helmikuussa 2023 valmistui seuraava eli Asunto Oy Pikiruukin Luotsi. Nyt myös kolmannen ja viimeisen tornitalon Asunto Oy Pikiruukin Laineen huoneistot ovat varattavissa.

Pikiruukin alueen viimeisen tornitalon rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi tulevana syksynä. Viime vuoden haastava markkina- / kustannusnousutilanne toi haasteita jotka hieman viivyttivät aloitusta. Niistä huolimatta uskomme edelleen vakaasti että tämän ainutlaatuisen asuinalueen rakentaminen tulee saattaa päätökseen. Ennakkovarauksia on tällä hetkellä vajaat 50 % joten tarvitaan vielä muutamien huoneistojen varaus lisää jotta kohteen rakentamispäätös voidaan tehdä . Varaamalla asunnon voit osaltasi varmistaa kohteen käynnistymisen. Upea 12-kerroksinen tornitalo tulee käsittämään yhteensä 56 kodikasta ja korkealuokkaista asuntoa kokoluokassa 34-134 m2. Huoneistojen arvioitu valmistuminen kevät 2025.

Luonto ja meri käden ulottuvilla

Talosta löytyy sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä pohjaratkaisulla, ja jo viidennen kerroksen asunnoista avautuu hulppeat merinäköalat. Talon yhteydessä on myös Luotsin kanssa yhteinen pysäköintitalo, joka on kahdessa tasossa. Pysäköintirakennuksen alatason katetut autopaikat myydään osakashallintaan, kun taas pysäköintirakennuksen ylätasolla olevat avopaikat ovat yhtiön hallinnassa olevia vuokrapaikkoja. Lisäksi tarjolla on myös autokatospaikkoja osakashallintaan

Laadukkaita asuntoja luonnon keskellä.

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Varaamalla asunnon hyvissä ajoin pääset myös vaikuttamaan asuntosi sisustusmateriaaleihin sekä varusteluun. Tarjoammekin tähän useita vaihtoehtoisia värimaailmoja.

Laineen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilu- sekä harrastelumahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Huoneiston ennakkovarauksen voit edelleen tehdä sähköisesti suoraan asuntoluettelon kautta. Tehtyäsi varauksen olemme yhteydessä sinuun joko puhelimitse tai sähköpostitse itse varaussopimukseen liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän kohteeseen tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden@nsa.fi

 

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pikiruukin Laineessa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Lasitetut parvekkeet
  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Asunnoissa joissa on keittiösaareke, ne ovat varustettuja laadukkaalla Bora keittiöinduktiotaso - höyrynpoistoyhdistelmällä
  • Saunan ja pesuhuoneen välillä lasiseinä