Asunto Oy Pikiruukin Laine

Luonto ja meri käden ulottuvilla

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, jonne on nousemassa yhteensä kolme 12 kerroksista tornitaloa. Ensimmäinen talo, As Oy Pikiruukin Loiste, valmistui keväällä 2021 samalla kertaa kun seuraavan talon Asunto Oy Pikiruukin Luotsin rakentaminen aloitettiin. Koska myös Luotsin huoneistot on jo lähes kaikki myyty, tuomme nyt jo hieman odotettua aikaisemmin myös kolmannen ja viimeisen tornitalon Asunto Oy Pikiruukin Laineen ennakkomarkkinointiin.

Rakentamisen aloitus alustavasti syksyllä 2022 !

Tällä hetkellä ennakkovarauksia on noin 50 % joten näyttä siltä että kohteen rakentaminen voitaisiin aloittaa syksyllä 2022. Sisään muutto kohteen asuntoihin tulisi tällöin arviolta olemaan keväällä 2024. Upea 12-kerroksinen kerrostalo tulee käsittämään yhteensä 56 kodikasta ja korkealuokkaista asuntoa kokoluokassa 34-134 m2.

Talosta löytyy sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä pohjaratkaisulla, ja jo viidennen kerroksen asunnoista avautuu hulppeat merinäköalat. Talon yhteydessä on myös Luotsin kanssa yhteinen pysäköintitalo, joka on kahdessa tasossa. Pysäköintirakennuksen alatason katetut autopaikat myydään osakashallintaan, kun taas pysäköintirakennuksen ylätasolla olevat avopaikat ovat yhtiön hallinnassa olevia vuokrapaikkoja. Lisäksi tarjolla on myös autokatospaikkoja osakashallintaan.

Laadukkaita asuntoja luonnon keskellä.

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Varaamalla asunnon hyvissä ajoin pääset myös vaikuttamaan asuntosi sisustusmateriaaleihin sekä varusteluun. Tarjoammekin tähän useita vaihtoehtoisia värimaailmoja.

Majakan läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilu- sekä harrastelumahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustakaan ole kuin kivenheiton päässä.

Tällä hetkellä taloyhtiön huoneistoista on ennakkovarattuna noin 20 %, mutta vielä löytyy vapaana hyviä asuntoja eri kerroksista.

Huoneiston ennakkovarauksen voit edelleen tehdä sähköisesti suoraan asuntoluettelon kautta. Tehtyäsi varauksen olemme yhteydessä sinuun joko puhelimitse tai sähköpostitse itse varaussopimukseen liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän kohteeseen tai muuhun liittyen ota rohkeasti yhteyttä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 040 6868139
tarja.hulden@nsa.fi

Valmistumisaika: 30.04.2024
Huoneistokoot: 34–133.5 m²

Ladattavat aineistot

Esite - Asunto Oy Pikiruukin Laine Asuto Oy Pikiruukin Laine - Huoneistopohjat Hinnasto Asunto Oy Pikiruukin Laine - Kerrospohjat

 

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pikiruukin Laineessa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Lasitetut parvekkeet
  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Asunnoissa joissa on keittiösaareke, ne ovat varustettuja laadukkaalla Bora keittiöinduktiotaso - höyrynpoistoyhdistelmällä
  • Saunan ja pesuhuoneen välillä lasiseinä