Asunto Oy Marinan Portin Majakka

Kohteen kaikki huoneistot on myyty. Julkaisemme seuravan vaiheen huoneistot ennakkomarkkinointiin toukokuussa !

Marinan Portti – Upeat näkymät suoraan merelle!

Kalajoki on aina houkutellut matkailijoita upeine hiekkarantoineen ja auringonlaskuineen. Tänä päivänä palveluntarjonta on ympärivuotistunut ja monipuolistunut. Marinan Portin Majakka tarjoaa laadukasta majoitusta erinomaisella sijainnilla meren ja hiekkarannan tuntumassa.

Merimaisema on ollut Marinan Portin Majakan suunnittelutyössä merkittävänä lähtökohtana. Huoneistot on suunniteltu niin, että lähes kaikkialta on näkymä merelle ja omalta parvekkeeltasi voit ihailla Kalajoen upeita auringonlaskuja. Panostamme laatuun ja suunnittelemme huoneistot mutkatonta vapaa-ajanviettoa silmällä pitäen.

Marinan Portti sijoittuu uudelle Marinan alueelle, joka sijaitsee arvostetun Kalajoen golfkentän, ulkoilureittien sekä muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Seikkalupuisto Pakka, Vesipuisto Jukupark, kuntosaleja, Ostoskylä Raitti sekä monipuoliset ravintolapalvelut. Marinan Portin välittömään läheisyyteen nousee lähitulevaisuudessa Kalajoen Marina – upea merellinen olohuone.

Taloyhtiö käsittää 46 asuntoa. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 28 – 67 m2 välillä, joten kohteesta löytyy sekä pienempiä että suurempia uniikkeja asuntoja hyvillä huoneistopohjilla. Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 22, joista 11 ovat osakashallintaan myytäviä autokatospaikkoja ja 11 taloyhtiön yhteiskäytössä olevia lämmityspaikkoja. Tämän lisäksi taloyhtiön kellarikerroksessa on osakkaiden yhteiskäyttöön sauna-, harrastus- sekä kerhotilat.

Suurimmalla osalla, eli kaikilla meren suuntaan olevilla asunnoilla on lasitettu parveke. Kohteessa on lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys sekä ilmastointijärjestelmä jossa on viilennystoiminto. Nämä yhdessä laadukkaiden sisustusmateriaalien kanssa takaavat huoneistojen asumismukavuuden. Halutessasi voit myös viimeistellä huoneistosi Laatukalusteen tarjoamalla sisustuspaketilla.

Marinan Portin huoneiston voit laittaa kätevästi myös vuokravälitykseen poolioperaattorin kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa.

Kaikki tämän kohteen huoneistot on myyty, mutta tulemme lanseeraamaan seuraavan vaiheen, eli Marinan Portin Kapteenin huoneistot ennakkomarkkinointiin Toukokuun aikana.

Kysy lisää Marinan Portin Kapteenin huoneistoista!

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi

Asumisen laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Marinan Portin Majakassa Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla jossa myös viilennys.
  • Integroidut laadukkaat kodinkoneet
  • Vinyylilankkulattiat sekä laadukkaat materiaalit ja varusteet