Asunto Oy Pikiruukin Loiste

Luonto ja meri käden ulottuvilla

Pikiruukin alueelle, sen korkeimmalle kohdalle aivan meren läheisyyteen on rakentumassa ainutlaatuinen asuinalue, jonne lähivuosien aikana tuleen nousemaan yhteensä kolme 12 kerroksista kerrostaloa. Ensimmäisen kerrostalon, As Oy Pikiruukin Loisteen asunnot ovat valmistuneet ja uudet asukkaat ovat asettuneet uusiin koteihinsa. Upea 12-kerroksinen kerrostalo käsittää yhteensä 55 kodikasta ja korkealuokkaista asuntoa kokoluokassa 34-134 m2.

Kaikki tämän kohteen asunnot ovat myytyjä, mutta alueen seuraavasta, vastaavasta kohteesta, Asunto Oy Pikiruukin Luotsista löytyy vielä vapaita asuntoja !

Talossa on sekä pienempiä että suurempia asuntoja hyvillä huoneistopohjilla, joista varsinkin ylemmiltä kerroksilta avautuu hulppeat merinäköalat.

Korkealuokkaisia parvekkeellisia asuntoja

Kaikissa asunnoissa on mm. lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys ja korkealuokkaiset sisustusmateriaalit. Tekemällä asuntokaupat hyvissä ajoin pääset vaikuttamaan asuntosi sisustusmateriaaleihin sekä varusteluun. Tarjoammekin tähän useita vaihtoehtoisia värimaailmoja.

Loisteen läheisyydestä löytyy paljon puistoalueita, useita urheilu- sekä harrastusmahdollisuuksia, tarha ja koulu, eikä keskustaankaan ole kuin kivenheiton päässä.

Tarja Hulden, Asuntomyyjä

puh. 050 4096145
tarja.hulden@nsa.fi

3D kerrospohjat

1 kerros
kerrokset 2-5
kerrokset 6-8
kerrokset 9-10
kerrokset 11-12

Kodin laaturatkaisut !

Haluamme panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen. Tämä näkyy myös Pikiruukin Loisteessa. Kaikissa huoneistoissa on vakiona:

  • Lasitetut parvekkeet
  • Vesikiertoinen lattianlämmitys, jonka ansioista asunnossa ei ole lainkaan seinäpattereita
  • Energiataloudellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  • Integroidut laadukkaan kodinkoneet
  • Asunnoissa joissa on keittiösaareke, ne ovat varustettuja laadukkaalla Bora keittiöinduktiotaso - höyrynpoistoyhdistelmällä
  • Saunan ja pesuhuoneen välillä lasiseinä
  • Katettu kulku parkkihallista kulkutunnelin kautta porrashuoneeseen