Bostads Ab Marinan Porttis Fyr

Marinan Porttis Fyr – Härliga vyer direkt mot havet !

Kalajoki sanddyner lockar turister med sitt breda urval av tjänster och evenemang året om. Nu har du möjlighet till ett eget semesterhem i det populära turistområdet! Lägenheterna i det fösta skedet Marinan Porttis Fyr är nu i förhandsmarknadsföring och kan förhandsreserveras!

Havet och solen har varit en viktig utgångspunkt vid planeringen Marinan Porttis Fyr. Den havsnära naturen och årstidernas växlingar utgör en integrerad del av stämningen och arkitekturen i Marinan Portti. Lägenheterna har planerats så att nästan alla lägenheter har utsikt mot havet och från den egna balkongen kan du beundra de fantastiska solnedgångarna i Kalajoki. Vi satsar på kvalitet och planerar lägenheterna med tanke på en okomplicerad fritidsvistelse.

Marinan Portti finns intill det nya Marina-området, som ligger i omedelbar närhet av den uppskattade golfbanan i Kalajoki, friluftsrutterna och andra tjänster. På promenadavstånd finns bland annat spa´t Sani Fani, äventyrsparken Pakka, vattenparken Juku Park, gymsalar, köpcentret Raitti och mångsidiga restaurangtjänster. I den omedelbara närheten av Marinan Portti uppförs inom en nära framtid Kalajoki Marina – ett fantastiskt havsnära vardagsrum.

Bostadsbolaget omfattar 46 lägenheter i storlekar. Lägenheter finns i storlekar mellan 28 – 67 m2 så det kommer att finnas ett bra urval i olika storlekar med bra planlösningar. Bostadsbolaget har sammanlagt 22 bilvärmeplatser av vilka 11 säljs åt aktionärer och resten förblir i bolagets ägo för sambruk. Bostadsbolaget har även gemensamma bastu-, – hobby – samt klubbutrymmen i källarvåningen.

Största delen av bostäderna, d.v.s. alla de som har utsiktmot havet, har en inglasad balkong. Lägenheterna är utrustade med vattenburen golvvärme, ventilation med värmeåtervinning samt svalningsfunktion. Dessa tillsammans högklassiga material garanterar trivseln i lägenheterna.

En lägenhet i Marinan Portti kan du också behändigt hyra ut via pooloperatören. Du kan själv bestämma i vilken utsträckning du använder din lägenhet för din semester. Under resten av tiden kan du tjäna in hyresintäkter.

Förutsatt att vi får tillräckligt med förhandsreserveringar, ämnar vi inleda byggnadsarbetena under kommande vinter, vilket innebär att lägenheterna skulle vara inflyttningsklara efter årskiftet 2022.

Du kan behändigt göra din reservation elektroniskt via länken i tilläggsuppgifterna för lägenheten i lägenhetsförteckningen. Efter att vi mottagit din reservation kontaktar vi dig angående det egenliga reserveringsavtalet. Som reserveringsavgift uppbär vi 1.000.-, som vi dock returnerar i fall du av nån orsak skulle bli tvungen att backa din reservering. De bindande köpebreven uppgör senare när byggbeslut tagits och alla RS dokument är i RS bankens förvar.

Begär gärna mer information om lägenheterna i Marinan Portti!

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare

tel. 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi

Kvalitetslösningar !

Vi vill satsa på bekvämlighet, kvalitativa-, men även ekologiska lösningar. Detta syns tydligt även i Marinan Porttis lösningar. Alla lägenheter har som standard:

  • Vattenburen golvärme, vilket innebär att det inte finns störande värme-element på väggarna.
  • Energisnål ventilation med värmeåtervinning samt även svalningsfunktion för de varmaste sommardagarna.
  • Kvalitativa integrerade hushållsmaskiner med hög energiklass.
  • Golven är belagda med vinylplanka och även övrig inredningsmaterial är av bästa kvalitet
  • Möjlighet att utnyttja uthyrningspoolens tjänster vid uthyrning av lägenheten helt - eller deltids