Bostads Ab Borgmästarhörnet

Idylliska gamla stan Neristan bjuder in!

Gamla stan Neristan i Karleby är en av vårt lands mest enhetliga och omfattande trästadsdelar som finns bevarade. Stadsplanen är från 1650-talet. Den omfattar 12 kvarter med hundratals trähus och gårdsbyggnader. Av dessa är de äldsta från 1600-talet. Under århundradenas lopp har Neristans utseende formats av såväl landhöjningen, bränder som också av stadens utveckling och den byggande människans ihärdighet.

Borgmästarhörnet är ett nytt byggnadsobjekt i Neristan – alldeles invid Karleby centrum. Borgmästarhörnet representerar på många sätt en unik och högklassig form av boende i Karleby.

Bostadsbolaget omfattar 22 bostäder samt 1 affärsutrymme. Bostäder finns i tre våningar i storlekar allt mellan 20 – 88 m2. Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna på den översta våningarna kommer att vara speciella på grund av sin takhöjd och lyktor.

Alla bostäder har bl.a. vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial samt integrerade köksmaskiner. En stor del av bostäderna har antingen stor inglasad balkong eller fransk balkong.

De arkeologiska undersökningarna på området har nu avslutats och de egentliga byggnadsarbetena har påbörjats. Detta innebär att bostäderna skulle vara klara i oktober 2021.

Du kan ännu förhandsreservera din bostad elektroniskt direkt via bostadsförteckningen utan att själv komma på plats. Efter att vi mottagit din reservering kontaktar vi dig antingen via telefon eller email angående reserveringsavtalet. Reserveringsavgiften är 1.000 € men den återbetalas i fall av att du skulle vara tvungen att häva reserveringen.

De slutliga köpebreven angående bostäderna kommer att göras från och med slutet av oktober då RS avtalet för objektet undertecknats med RS banken.

Om du har frågor angående detta objekt, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 050 4096145
tarja.hulden(a)nsa.fi


 

 

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Borgmästarhörnet Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • Parkettgolv samt kvalitativa material, utrustning samt finish.
  • Alla bostäder har tillgång till husbolagets elbil som är i sambruk och kan reserveras via en applikation!