Bostads Ab Borgmästarhörnet

Idylliska gamla stan Neristan bjuder in!

Gamla stan Neristan i Karleby är en av vårt lands mest enhetliga och omfattande trästadsdelar som finns bevarade. Stadsplanen är från 1650-talet. Den omfattar 12 kvarter med hundratals trähus och gårdsbyggnader. Av dessa är de äldsta från 1600-talet. Under århundradenas lopp har Neristans utseende formats av såväl landhöjningen, bränder som också av stadens utveckling och den byggande människans ihärdighet.

Borgmästarhörnet är ett nyligen färdigställt objekt i Neristan – alldeles invid Karleby centrum. Borgmästarhörnet representerar på många sätt en unik och högklassig form av boende i Karleby. Bostadsbolaget är också på det sätt framstegsvänligt att det erbjuder invånarna möjlighet till en elbil till sambruk.

Bostadsbolaget omfattar 22 bostäder samt 1 affärsutrymme. Bostäder finns i tre våningar i storlekar allt mellan 20 – 88 m2. Det finns både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna på den översta våningarna kommer att vara speciella på grund av sin takhöjd och lyktor.

Alla bostäder har bl.a. vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial samt integrerade köksmaskiner. De större bostäderna har en stor inglasad balkong och de mindre antingen en inglasad eller fransk balkong.

Bostäderna blev inflyttningsklara den 1 december. Ännu finns det några lediga bostäder till salu.

Du kan reservera din bostad elektroniskt direkt via bostadsförteckningen. Efter att jag mottagit din reservering kontaktar jag dig antingen via telefon eller email angående tilläggsfrågor samt uppgörande av köpebrev.

Om du har frågor angående detta objekt, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 040 6868139
tarja.hulden(a)nsa.fi


 

 

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Borgmästarhörnet Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • Parkettgolv samt kvalitativa material, utrustning samt finish.
  • Alla bostäder har tillgång till husbolagets elbil som är i sambruk och kan reserveras via en applikation!