NSA Park Mesilä / Fab Yrittäjäntie 11

Nu erbjuder vi till försäljning hallaktier i en nyproduktion på Mesilä industriområde, på adressen Företagarvägen 11, Karleby.

Hallen omfattande 8 stycken moduler, vars byggstart är planerad till våren 2023. I så fall skulle hallen vara klar på senhösten samma år.

Storleken på hallmodulerna är runt 100 m2, innerhöjden är 5,5 meter och djup 18 meter. Varje modul är utrustad med en lyftdörr på 4,5* 5 m med gångdörr. Som värmeform används vattenburen golvvärme alstrad av en luft-vattenvärmepump. Varje modul är utrustad med en egen ventilationsapparat, vattenpost samt golvbrunn med sand- och oljeavskiljare. Som option kan man till utrymmet få ett loft, wc-utrymme, minikök samt varmvattenberedare.

Utrymmet passar väl som produktions-, arbets-, lager eller förvaringsutrymme. Till hallaktien erbjuds en bolagslåneandel som utgör ca 60 % av det skuldfria priset, vilket innebär att försäljningspriset kunnat hållas på en rimlig nivå. I fall att utrymmet tas i moms-pliktigt bruk, kan man dessutom ansöka om återbäring av momsen som ingår i priset.

Mera information ges av Patrik Storbacka, 0400 798014, patrik.storbacka@nsa.fi

Kuva Ilmasta

Pohjakuva