Bostads Ab Marinan Porttis Kapten

Din plats i solen !

Byggarbetena framskrider.

Byggarbetena påbörjades vid årsskiftet 2023och på arbetsplatsen framskrider byggarbetena enligt tidtabellen. Inflyttning enligt plan i mitten av maj 2024.

För tillfället är ca 60 % av lägenheterna sålda. Nu är det ett ypperligt tillfälle att skaffa sig en fritidsbostad antingen för eget bruk eller som en investering, eller varför inte båda två. Du kan reservera din lägenhet elektroniskt via vår hemsida. Efter reserveringen kontaktar vi er angående eventuella frågor samt uppgörandet av byggtida köpebrev.

Marinan Porttis Kapten – Härliga vyer direkt mot havet !

Kalajoki sanddyner lockar turister med sitt breda urval av tjänster och evenemang året om. Nu har du möjlighet till ett eget semesterhem i det populära turistområdet.

Havet och solen har varit en viktig utgångspunkt vid planeringen Marinan Porttis Kapten. Den havsnära naturen och årstidernas växlingar utgör en integrerad del av stämningen och arkitekturen i Marinan Portti. Lägenheterna har planerats så att nästan alla lägenheter har utsikt mot havet och från den egna balkongen kan du beundra de fantastiska solnedgångarna i Kalajoki. Vi satsar på kvalitet och planerar lägenheterna med tanke på en okomplicerad fritidsvistelse.

Marinan Portti finns intill det nya Marina-området, som ligger i omedelbar närhet av den uppskattade golfbanan i Kalajoki, friluftsrutterna och andra tjänster. På husets första våning kommer det att finnas en Cafe / Restaurang. På promenadavstånd finns bland annat spa´t Sani Fani, äventyrsparken Pakka, vattenparken Juku Park, gymsalar, köpcentret Raitti och mångsidiga restaurangtjänster. I den omedelbara närheten av Marinan Portti uppförs inom en nära framtid Kalajoki Marina – ett fantastiskt havsnära vardagsrum.

Kaptenen omfattar 42 bostads-, samt två affärslägenheter. Lägenheter finns i storlekar mellan 28 – 67 m2 så det kommer att finnas ett bra urval i olika storlekar med bra planlösningar. Bostadsbolaget har sammanlagt 22 bilplatser av vilka 11 är biltaksplatser som säljs åt aktionärer och 11 bilvärmeplatser i bolagets ägo för sambruk.

Största delen av bostäderna, d.v.s. alla de som har utsikt mot havet, har en inglasad balkong. Lägenheterna är utrustade med vattenburen golvvärme, ventilation med värmeåtervinning samt svalningsfunktion. Dessa tillsammans högklassiga material garanterar trivseln i lägenheterna. Du kan även färdigställa din lägenhet med det kompletta inredningspaket som Laatukaluste Oy erbjuder.

Din lägenhet i Marinan Portti kan du också behändigt hyra ut via pooloperatören. Du kan själv bestämma i vilken utsträckning du använder din lägenhet för din semester. Under resten av tiden kan du tjäna in hyresintäkter.

Kontakta gärna mig för mer information om lägenheterna i Marinan Porttis Kapten !

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare

tel. 0406868139
tarja.hulden(a)nsa.fi

Kvalitetslösningar !

Vi vill satsa på bekvämlighet, kvalitativa-, men även ekologiska lösningar. Detta syns tydligt även i Marinan Porttis Kaptens lösningar. Alla lägenheter har som standard:

  • Vattenburen golvärme, vilket innebär att det inte finns störande värme-element på väggarna.
  • Energisnål ventilation med värmeåtervinning samt även svalningsfunktion för de varmaste sommardagarna.
  • Kvalitativa integrerade hushållsmaskiner med hög energiklass.
  • Golven är belagda med vinylplanka och även övrig inredningsmaterial är av bästa kvalitet
  • Möjlighet att utnyttja uthyrningspoolens tjänster vid uthyrning av lägenheten helt - eller deltids