Bostads Ab Beckbrukets Våg

Byggandet inleds hösten 2023 !

På Beckbrukets högsta punkt, nästintill havet, håller ett bostads-komplex bestående av tre stycken 12-tornhus att färdigställas så småningom. Det första höghuset, Bostads Ab Beckbrukets Glans blev klart våren 2021 och det följande Bostads Ab Beckbrukets Lots nu i februari 2023. Nu kan även det tredje och sista husets Bostads Ab Beckbrukets Våg bostäder reserveras.

Byggstarten för det sista tornhuset är planerad till inkommande höst. Den utmanande marknads-/ kostnadsökningssituationen under förra året ställde till med utmaningar som gjorde att byggstarten flyttades framåt. Dessa till trots är vi fortfarande fullt övertygande om att slutförandet av detta magnifika bostadsområde behöver och kommer att genomföras. För tillfället är knappa 50 % av bostäderna förhandsreserverade, så det skulle behövas ytterligare några reserveringar till för att byggbeslutet kan tas. Nu kan du genom att reservera dig en bostad säkerställa att byggandet startar. Det magnifika 12-våningshuset kommer att bestå av totalt 56 hemtrevliga och högklassiga bostäder, vilka finns i olika storlekar allt emellan 34-133,5 m2. Bostäderna skulle preliminärt vara inflyttningsklara våren 2025.

Naturen och havet inom räckhåll

Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna från våning 5 och uppåt kommer att ha en fantastisk havsutsikt. Intill huset finns dessutom en gemensam parkeringsanläggning i två plan. Bilhallsplatserna på nedre plan säljs som skilda aktier, medan bilplatserna på parkerings-anläggningens övre plan kommer att vara hyresplatser i bolagets ägo. Därutöver finns det biltaksplatser som skilda aktier på parkeringsplanen intill huset.

Alla bostäder har bl.a. inglasad balkong, vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial. Genom att göra din bostadsaffär i god tid kommer du även att kunna påverka valet  av inredningsmaterialen i din bostad, där vi redan som standard erbjuder flera olika inredningsalternativ.

För övrigt finns det i närområdet gott om parker, ett flertal områden och anläggningar för utövande av olika sporter samt daghem och skola. Och även centrum ligger bara ett stenkast bort. 

Du kan ännu förhandsreservera din bostad antingen elektroniskt direkt via bostadsförteckningen eller genom att kontakta mig via mail eller telefon. Efter att jag mottagit din reservering kontaktar jag dig angående själva reserveringsavtalet. Reserveringsavgiften är 1.000 € men den återbetalas i fall av att du skulle vara tvungen att häva reserveringen.

Om du har frågor angående detta objekt, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 040 6868139
tarja.hulden)nsa.fi


 

 

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Beckbrukets Våg. Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Inglasade balkonger
  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • De större bostäderna är utrustade med Bora Basic, keramisk induktionshäll med integrerad ångutsug.
  • Glasvägg och- dörr mellan bastu och badrum