Bostads Ab Beckbrukets Våg

Naturen och havet inom räckhåll

På Beckbrukets högsta punkt, nästintill havet, håller ett bostads-komplex bestående av tre stycken 12-tornhus att uppföras under de närmaste åren. Det första höghuset, Bostads Ab Beckbrukets Glans blev klart våren 2021 samtidigt som byggandet av det följande huset Bostads Ab Beckbrukets Lots påbörjades. Eftersom nästan alla bostäder i Beckbrukets Lots nu är sålda lanserar vi nu lite i förtid även det tredje och sista huset Bostads Ab Beckbrukets Våg för förhandsmarknadsföring.

Byggandet inleds preliminärt hösten 2022 !

För tillfället är ca 50 % av bostäderna förhandsreserverade, så det ser ut som byggandet av Bostads Ab Beckrukets Fyr kan påbörjas i höst. Det magnifika 12-våningshuset kommer att bestå av totalt 56 hemtrevliga och högklassiga bostäder, vilka finns i olika storlekar allt emellan 34-133,5 m2. Bostäderna skulle preliminärt vara inflyttningsklara våren 2024.

Det kommer med andra ord att finnas både mindre och större bostäder med goda planlösningar och särskilt bostäderna från våning 5 och uppåt kommer att ha en fantastisk havsutsikt. Intill huset finns dessutom en gemensam parkeringsanläggning i två plan. Bilhallsplatserna på nedre plan säljs som skilda aktier, medan bilplatserna på parkerings-anläggningens övre plan kommer att vara hyresplatser i bolagets ägo. Därutöver finns det biltaksplatser som skilda aktier på parkeringsplanen intill huset.

Alla bostäder har bl.a. inglasad balkong, vattenburen golvvärme och högklassiga inredningsmaterial. Genom att göra din bostadsaffär i god tid kommer du även att kunna påverka valet  av inredningsmaterialen i din bostad, där vi redan som standard erbjuder flera olika inredningsalternativ.

För övrigt finns det i närområdet gott om parker, ett flertal områden och anläggningar för utövande av olika sporter samt daghem och skola. Och även centrum ligger bara ett stenkast bort. 

För tillfället är dryga 20 % av bostäderna förhandsreserverade, men ännu finns det lediga bostäder av olika storlekar.

Du kan ännu förhandsreservera din bostad antingen elektroniskt direkt via bostadsförteckningen eller genom att kontakta mig via mail eller telefon. Efter att jag mottagit din reservering kontaktar jag dig angående själva reserveringsavtalet. Reserveringsavgiften är 1.000 € men den återbetalas i fall av att du skulle vara tvungen att häva reserveringen.

Om du har frågor angående detta objekt, kontakta mig så berättar jag gärna mera.

Tarja Hulden, Bostadsförsäljare telefon: 040 6868139
tarja.hulden)nsa.fi


 

 

Hemmets kvalitetslösningar !

I vår bostadsproduktion vill vi betona bostadskomfort, högklassig kvalitet samt ekologiskt hållbara lösningar. Detta syns även i lösningarna för Beckbrukets Våg. Alla bostäder är som standard utrustade med:

  • Inglasade balkonger
  • Vattenburen golvvärme som ger komfort och innebär att bostäderna saknar störande värme-element på väggarna.
  • Modern och energisnål lägenhetsvis ventilation med värmeåtervinning.
  • Integrerade högklassiga hushållsmaskiner.
  • De större bostäderna är utrustade med Bora Basic, keramisk induktionshäll med integrerad ångutsug.
  • Glasvägg och- dörr mellan bastu och badrum